P. Hentes Béla

Bög Falui Jogú Város blogja

Kampánytevékenység

A Pest Megyei Területi Választási Bizottság (TVB) elutasította az MSZP által T. Mészáros András polgármester kampánytevékenysége ellen benyújtott kifogást. - Hozta le egyből az Érdmost. Szokás szerint olyanra reagálnak, amiről nem tudósítottak, de ilyen ez a kettős mércés banda. https://erdmost.hu/cikk/jogszeruen-irt-polgarmester-az-elso-valasztoknak

De a legszebb az indoklás:A testület megállapította továbbá, hogy a közpénz jogellenes felhasználását a kifogástevő nem bizonyította, azt csupán feltételezte, ugyanakkor T. Mészáros András interneten fellelhető nyilatkozatában rögzítette, hogy közpénzt nem használt fel a levél kiküldése során – ezért a TVB nem tartotta szükségesnek, hogy feljelentést tegyen.

Ez odabasz rendesen! Az interneten fellelhető nyilatkozatában rögzítette.

Azt nem vizsgálta a kedves testület, hogy munkaidőben (igen), a hivatal gépeit használva (igen), a hivatal dolgozóinak munkájával (igen), a szokásos fejléces papírt használva (igen) és a szokásos borítékot használva (igen) adta-e fel a leveleket, amiket saját zsebből fizetett. Ahogy mondta, erről megvan a számlája is. Higgyük el neki, hogy megvan, mert meg nem mutatta, ahogy az ígérete ellenére a vagyonnyilatkozatát sem tette közzé, csak beadta.

Azt meg már csak óvatosan kérdezem meg: az éppen csak nagykorúaknak küldött propagandaanyag ugye már nem politikai pedofilia?

Ha esetleg most valaki beperelne, akkor majd nyilatkozok az interneten, hogy nem én voltam, aztán minden el van intézve.

A bejegyzés trackback címe:

https://bogipolgarmester.blog.hu/api/trackback/id/tr3414860748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

P. Hentes Béla

Bög Falui Jogú Város (Bög FJV vagy BFJV) polgármesterének blogja

süti beállítások módosítása