P. Hentes Béla

Bög Falui Jogú Város blogja

Az ellenzéki szekértolók

Azt már tudjuk, hogy TMA nem egy komoly ember. Bármikor mond olyan bődületes hülyeséget, hogy a fal adja a másikat. Most rátett egy lapáttal a Fideszre szavazásra buzdító levelével. Nincs ezzel semmi baj, nagyjából ezt vártuk tőle.

Az ellenzék viszont csak néz ki a fejéből. Nem kérdezi meg, hogy hát ezt így most hogy? Nem kérdezi meg az NVI-t hogy ez szabályos-e. Nem kérdezi meg, hogy ez milyen keretből van. Nem kérdezi meg  az utcát járó Bács Istvánt, hogy Orbán Viktor levelét miért munkaidőben hordja? Nem kérdezi meg, hogy a plakátok hogyan kerültek ki és szabályos-e ez így. Nem kérdezi meg, hogy az Érdmost, az Érdi Újság és az Érd TV szokásos "nem jelenítünk meg fizetett politikai hirdetéseket" mantrája után miért van tele fizetetlen politikai hirdetéssel mindegyik.

Vagy ennyire töketlenek, vagy ennyire nem érdekli őket.

A bejegyzés trackback címe:

https://bogipolgarmester.blog.hu/api/trackback/id/tr8014847414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

P. Hentes Béla

Bög Falui Jogú Város (Bög FJV vagy BFJV) polgármesterének blogja

süti beállítások módosítása