P. Hentes Béla

Bög Falui Jogú Város blogja

Teka is keretet hirdtetett
Teka is keretet hirdtetett

Összeszedte a sporttelepből a legrosszabb arcú öregeket és a legtejfölösebbszájú fiatalokat. De még így sincs elég embere, mert Sülét és Ballát is támogatja.

Ebből mekkora pofára esés lesz őszre.

Nem baj, Bandi bá marad, ellenzék sír, Bács szapul, Simó kamuzik. Nincs itt semmi látnivaló.

Para van Misó Károly!
Para van Misó Károly!

Aszongya a jóképességű, hogy az ellenzék leszedte a Fidesz plakátjait, majd most visszatette, hogy ezzel is a Fideszre tudjon mutogatni.

Az én elméletem meg az, hogy kint maradt, mert egy Fideszhez köthető cég megint szarul végezte a munkáját. Ennek több valóságalapja lehet.

Misó Károly, ez nem parajelenség, hanem egy másik szó, para-szt!

Misó Károly standup
Misó Károly standup

Ez megint hinti a hülyeséget. Aszongya, hogy csak ők hirdettek programot. Pedig az nem érhető el sehol. Ami papírfecnit lobogtat, azt meg bárki letöltheti az önkormányzat lapjáról, mert az nem a Fidesz programja.

Misó Károly nagyon gyorsan eljutott addig, hogy betelepülése után (amikor szó szerint érdi családok segítették) odáig, hogy egynek érzi magát a pártjával, amit egynek érez a várossal. Mi ez a komcsitempó?

Nagyon gyorsan eljutott egy rendes szerény ...

TMA és csapata
TMA és csapata

Az van, hogy TMA bejelentette a csapatát a szokásos triumvirátussal az élen: a bűnöző, a bunkó és a bevándorló. Mondjuk frissítettek egy kis pipihússal, de sikerült a legsötétebb Fidelitaszost előhúzni a bokorból. Gondolom ez volt a cél, a meglevő bábú helyett egy jobban pozícionálható bábút behozni.

Ennél még az a Tekauer is jobb, aki ugyan nem Fideszes, de híven szolgálja a pártot, amíg kap tőlük pénzt és az a Balla is jobb, aki hangoztatja az ...

Csak nem választások gyünnek?
Csak nem választások gyünnek?

Mert olyankor szoktak előkerülni az ilyen gyengeelméjűek.

https://erdmost.hu/cikk/aradszki-andras-megtalaljuk-forrast-lakoutak-fejlesztesere

Aszongya Aradszki, hogy megtaláljuk (mármint ő és TMA személyesen) a forrást a lakóutak fejlesztésére.

András! Ezt már ígértétek az előző választáskor! Sőt, neked is megígérték! Kérdezd már meg Kósa haverodat, hogy "hol a pénz Lajos"?

P. Hentes Béla

Bög Falui Jogú Város (Bög FJV vagy BFJV) polgármesterének blogja

süti beállítások módosítása